LETEC LEDERREPARATIE COMPLEETSET

Model: 1212
Beschikbaarheid: Op voorraad

SNEL OVERZICHT

1 x Lederreiniger Mild of Sterk, 125 ml
1 x Leder Fresh Kleurtinter, 150 ml
1 x Leder Protector, 150 ml
1 x Leder Verzegeling, 150 ml
1 x Elephant Leather Preserver, 125 ml
1 x Leder Reinigingsbenzine, 225 ml
1 x Leer Plamuur Gel, 7 ml
1 x Leerlijm, 20 ml
1 x Leder Reinigingsborstel
1 x Schuurpad
1 x Spatel
1 x Reparatiestof
3 x Minipinselen
1 x GLD-Stift
2 x Viskosedoeken
3 x Sponzen
 

BESCHRIJVING


Compleet reparatieset voor eenkleurig zijde mat gedekt leer. Auto- of meubelleer met krassen, schaafplekken, breuken, scheuren en lichte verkleuringen.

Wie een complete set zoekt om repareerbare schade aan een oldtimer interieur of meubels te repareren, is met deze compleetset het beste uit. Krassen, schaafplekken, lichte verkleuringen, breuken en niet te grote scheuren bij nog voldoende leermateriaal, laten zich met deze set repareren. Om zeker te zijn, of het Compleetset voor de door u geplande reparatie voldoende is, kunt u gerust een paar kleine foto's sturen naar info@colourlock.nl . Graag een totaalbeeld en een detailfoto van de ergste plekken bij voldoende licht genomen. We helpen u graag verder.

Principieel moet leer vóór een kleurbehandeling of verzorging grondig gereinigd worden. Met Lederreiniger Mild bij normaal vervuild leer, of Lederreiniger Sterk bij sterk verwaarloosd leer (schuurvondst etc.). Zo wordt verhinderd dat vuil door de kleurhersteller of verzorging gefixeerd raakt. De Leder Reinigingsborstel maakt het reinigen van vervuiling onderin de nerven een stuk makkelijker . Na het reinigen van het leer met Lederreiniger Sterk óf bij pas verzorgd en vettig leer moet het oppervlak vóór een Leder Fresh behandeling eerst met Leder Reinigingsbenzine ontvet worden.

Afgesleten plekken met Leder Softschuurpad glad schuren. Bij het repareren van scheuren is Reparatiestof nodig om met Leerlijm de scheur te ondersteunen. Leerplamuur Gel vult scheuren en barsten en wordt met de Spatel glad gestreken. Na drogen van de Leerplamuur Gel de oneffenheden met de GLD-Stift egaliseren.

Bij krassen, schaafplekken, slijtage of lichte verkleuring (instapwang bij auto's en zittingen en armleuningen bij meubels) wordt de originele kleur van het leer met Leder Fresh weer opgefrist. De verf voor meubels kan hetzij volgens de kleurenkaart of volgens uw monster vastgesteld worden.

Op kleine plekjes werken wordt makkelijker met de Minipenselen als hulpmiddel.

Voor het voeden en verzorgen van het leer is Leder Protector de aangewezen manier. De Leder Protector stopt met haar antioxidanten de afbraak van de huid, en de ingebouwde UV-filters beschermt het oppervlak van oud en waardevol leer tegen verbleken. Daarnaast wordt het leer weer zacht en soepel.

De Leder Verzegeling beschermt het oppervlak tegen slijtage en tegen verkleuring door kleding (jeansverkleuring) op de contactvlakken.

De Elephant Leather Preserver is leervet voor ouder leer, met een zijdeglanzend uiterlijk. Het conserveert en impregneert het leer.

In de volgende gebruiksvideo's laten de beschreven producten zien en tonen de werkwijze van deze set .

De hoeveelheden zijn toereikend om een auto interieur of een bankstel te behandelen. De Leerplamuur Gel en de Leerlijm zijn toereikend voor herstel van een normale, reparabele schade van enkele centimeters. De kleur (Leder Fresh) wordt alleen op plekken ingezet waar kleurschade hersteld moet worden. Reiniging en verzorging op alle delen toepassen. Bij extreme kleurschade of grotere oppervlaktes is evt. een grotere hoeveelheid product nodig . Dit is echter niet vaak het geval.

In geval van gebruikssporen, krassen of slijtplekken; het Compleetset bevat de passende leer reparatie producten

Leverbare standaard verfkleuren op basis van onze kleurenkaart,

 

 

 

 

Leverbare speciale RAL kleuren tegen meerprijs van € 15,00

 

 

Opmerking voor kleur selectie


De weergegeven kleuren kunnen afwijken, afhankelijk van de instelling van uw beeldscherm. Dit kan leiden tot kleurverschillen tussen de bestelde producten. Als u zeker wilt weten dat u de juiste keus maakt, kunt u gratis onze kleurenkaart per post aanvragen.
Mocht u de gewenste kleur niet op de kleurenkaart kunnen vinden, hebben we een staal nodig zodat we u de gewenste kleur kunnen aanmaken (meerprijs € 15,00).

 

Bij banken:

 

Gelieve de bank te kantelen en verwijder enkele nietjes uit het onderdoek. Knip vervolgens met een schaartje een stukje uit het overtollige leer. Een stukje van 1 cm ² voldoende. Sluit vervolgens het onderdoek met nietjes of punaises..

 

Bij auto’s:

 

Knip een stuk leer of kunstleer onder een stoel of achter plaatbekleding af. Een stukje ter grootte van een duimnagel is al voldoende. U kunt ons ook een hoofdsteun, zonneklep, voering of plaatbekleding toesturen. U krijgt deze uiteraard terug.

 

Bestel het product volgens staal en stuur het staaltje naar het volgende adres:

 

Letec Nederland - Stalenservice – Burg. van Royenstraat 12 – 9514 BN Gasselternijveen

 

 

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in: