Aniline crème 150 ml

Model: 1028
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie "Aniline crème"

 

Onder andere te gebruiken bij:


• alle soorten open gladde leersoorten voor meubelen
• het aniline leder in bijv. een VW Touareg
• alle kleding gemaakt van open leersoorten (glad leer)
• open kalfsleder als bovenleder bij glad lederen schoenen
 

Productomschrijving

 

Het Aniline crème is een intensieve bescherming voor alle open en vlekgevoelige gladde leersoorten . ( Eenvoudige test: een in een onbelast deel van het leer ingewreven waterdruppel trekt in het leer en maakt een donkere plek).


Het product biedt bij regelmatig gebruik een sterke impregnerende werking tegen allerlei vlekken en aanvuilingen. Belangrijk : Slechts een van het begin af aan aangebracht product beschermt tegen vlekken. Reeds ingetrokken vlekken zijn meestal zonder een specialist onmogelijk te verwijderen. Preventieve toepassing is daarom erg belangrijk.
 

Inhoud

 

·         75 ml - voldoende voor een jas of een tas

·         150 ml – voldoende voor een bankstel

 

Toepassing

 

De Aniline crème mag alleen worden toegepast op schoon leer. Voor het eerste gebruik op een onopvallende plaats controleren op veranderingen!


Doe de Aniline crème op een zachte, niet-pluizende doek en breng het gelijkmatig van stiknaad tot stiknaad met cirkelvormige beweging aan op het leder. Kort (10 min) in laten trekken en vervolgens herhalen. Nieuw aniline leder dient de eerste keer minstens 3 keer te worden behandelde, om vlekken en verkleuringen te voorkomen. Na het aanbrengen de oppervlakte licht verwarmen met een föhn. Het beschermende effect wordt hierdoor verhoogd.
 

Gebruikte gebieden dienen minstens om de drie maanden te worden behandeld. Voor elke nabehandeling het leder zorgvuldig reinigen met Aniline Cleaner zorgvuldig voor elke behandeling. De Aniline Cleaner is een verzorgende reiniger. Bevochtig een zachte, niet-pluizende doek met de reiniger en vervolgens van stiknaad tot stiknaad met een cirkelvormige beweging reinigen - nooit rechtstreeks op het leer aanbrengen. Met een zachte, absorberende doek meteen vocht en vuil verwijderen. Vermijd stevig wrijven. Reeds ingetrokken vlekken kunnen met de Aniline Cleaner echter niet verwijderd worden ( zie foto's )! In dergelijke gevallen dient u altijd eerst te overleggen.


Niet geschikt voor ruwleder/suède!

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (1)