Liquid Leather 7 ml

Model: 1021-F001
Beschikbaarheid: Op voorraad

"Liquid Leather 7 ml"

 

 

-  Sluit scheuren en gaten in leder of kunstleder

-  Op elke plek van uw bank te gebruiken

-  Geschikt voor meubel- en autobekleding

 

Scheuren en brandgaten in meubelleder en kunstleder sluiten.

Geringe beschadigingen kunt u moeiteloos herstellen met ons Liquid Leather (vloeibaar leder). Ons vloeibare leder is een op kleur gemaakt vulmiddel voor het herstellen van kleine gaten, scheuren, diepere krassen en breuken in leder. Voor de reparatie dient u de te herstellen plekken grondig te ontvetten met onze Leder reinigingsbenzine. Ruwe krassen en gebroken randen moeten voor de bewerking met onze Leder Schuurpad worden gladgeschuurd.

Test het vloeibare leer eerst op een onopvallende plaats op de juiste kleur.

Met het Liquid Leather de beschadigde plek vullen en ongeveer 2 uur laten drogen. Herhaal de bewerking totdat de reparatie is gevuld. Vloeibaar leer kan men niet droog schuren. Het is echter mogelijk om een rond uitgeknipt stukje schuurpapier in onze GLD-oplossing te dippen, licht afschudden en daarmee het vloeibaar leer weer iets oplossen en na boetseren.

Liquid Leather reparaties moeten als laatste met de Leder Verfopfrisser weer op kleur gebracht worden om kleur- en glansverschillen te verwijderen. Om een voldoende dekking van de verfopfrisser op het vloeibare leer te verkrijgen, moet de kleur meerdere malen op het leer worden gedept en tussentijds gedroogd met een föhn.

Een gat met ontbrekend leder

Grotere gaten eerst verstevigen door reparatiestof onder het leder te verlijmen. Reparatiestof rond en op maat knippen, schuif de stof onder het leer en verlijmen met de Lederlijm. Knip vervolgens op een onopvallende plaats een stukje leer af en maak het passend in het gat. Lijm het stukje leer in het gat. Als laatste sluit u, zoals beschreven, de van boven zichtbare randen met Liquid Leather.

Een lange scheur in leer

Allereerst de scheur met de Lederlijm provisorisch rand op rand verlijmen. Snijd- of scheurranden aan beide kanten lichtjes insmeren met leder lijm, laat het gedurende 5 minuten drogen en druk de randen vervolgens aan.

Vervolgens de scheur zoals beschreven met Liquid Leather sluiten. Scheuren waar spanning opzit met dun leder of stof verstevigen door het aan de onderzijde te verlijmen.

Leverbare standaard verfkleuren op basis van onze kleurenkaart,

 

 

 

 

Leverbare speciale RAL kleuren

 

 

Opmerking voor kleur selectie


De weergegeven kleuren kunnen afwijken, afhankelijk van de instelling van uw beeldscherm. Dit kan leiden tot kleurverschillen tussen de bestelde producten. Als u zeker wilt weten dat u de juiste keus maakt, kunt u gratis onze kleurenkaart per post aanvragen.
Mocht u de gewenste kleur niet op de kleurenkaart kunnen vinden, hebben we een staal nodig zodat we u de gewenste kleur tegen meerprijs kunnen aanmaken.

 

Bij banken:

 

Gelieve de bank te kantelen en verwijder enkele nietjes uit het onderdoek. Knip vervolgens met een schaartje een stukje uit het overtollige leer. Een stukje van 1 cm ² voldoende. Sluit vervolgens het onderdoek met nietjes of punaises..

 

Bij auto’s:

 

Knip een stuk leer of kunstleer onder een stoel of achter plaatbekleding af. Een stukje ter grootte van een duimnagel is al voldoende. U kunt ons ook een hoofdsteun, zonneklep, voering of plaatbekleding toesturen. U krijgt deze uiteraard terug.

 

Bestel het product volgens staal en stuur het staaltje naar het volgende adres:

 

Letec Nederland - Stalenservice – Wegedoorn 16 – 9461 KJ Gieten

 

 

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (3)