Leerverf neutraal 250ml

Model: 1023
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie "Kleur neutraal 250 ml"

 

Geschikt voor gladde leersoorten; afgedekt en semi aniline leder, aniline leder, natuurlijk leder, Longlife leder, bycast leder, zadel leder, pull up en kunstleer van meubelen en auto-interieurs, vinyl en kunststoffen.

 

• repareert grote craquelé plekken in leder

 

Bij afgedekt glad leer, ontstaan soms oppervlakkige brosse plekken, waar een kleuropfrissing met de Leder opfrisser niet voldoet en Liquid leather niet de juiste oplossing is. Bij dit soort plekken bied Kleur neutraal een alternatief.


 

Als eerste deze oppervlakken met onze Leder reinigingsbenzine zorgvuldig ontvetten en reinigen. De Kleur neutraal met een spons aanbrengen en tussendoor zelf laten drogen zonder föhn. Indien nodig  het proces herhalen en ruwe plekken zorgvuldig met de Leder schuurpad schuren. De Kleur neutraal is een sterk bindmiddel, die schades aan het leer hersteld, maar het leer niet stijf maakt. Echte scheuren kunt u afsluiten met onze Liquid Leather.


 

Na de bewerking met het Kleur neutraal het Leder kleuropfrisser met een spons meerdere keren aanbrengen en tussendoor drogen met een föhn. Voor de oppervlaktebehandeling, adviseren wij onderhoud met de Lederonderhoud lotion. Het stopt middels anti-oxidanten het verval van het leer. Met de UV-filters in dit product, worden de oppervlakken van oude en waardevolle leersoorten beschermd tegen verbleken. Bovendien krijgt het leer weer een soepel en glad oppervlak.Kleur neutraal verlegt de periode voor nieuw bekleden. Het maakt het leer niet weer als nieuw maar zorgt ervoor dat het leer een nieuwe periode duurzaam mee kan.

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (2)