Lederfresh 150 ml

Model: 1008-F001
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie "Lederfresh 150 ml"

 

  • Verwijdert krassen, schaafplekken en kleurverlies in glad leer en kunstleer
  • Voor het oververven van niet verwijderbare vlekken (bijv. balpenstrepen)
  • Zeer eenvoudig te gebruiken (aanbrengen met spons)
  • Na het drogen, geeft het niet af op uw kleding

 

In principe moet het leer (of kunstleer) voor een kleuropfrissing worden ontvet met de Leder Reinigingsbenzine. Bij krassen, schaafwonden en lichte verkleuring/bleken (voornamelijk op zitvlakken bij meubelen) wordt de oorspronkelijke kleur van het leer weer opgefrist met onze Leder Fresh. Na het aanbrengen van de Leder Fresh raden we aan om het leer met onze Leder Onderhoudslotionlotion en kunstleer met de Kunstleder Sealer te beschermen. Deze behandeling beschermt tegen nieuwe slijtage.

 

Inhoud

 

150 ml – Deze hoeveelheid is voldoende om de belaste delen (zitting en armleuningen) van een bankstel te behandelen. Het middel dient alleen te worden aangebracht op de delen waar de oorspronkelijke kleur is verkleurd/verbleekt. 

 

Toepassing

 

Bij het reinigen met Lederreiniger (licht hydraterende werking) of vettige delen, het leer nog aanvullend ontvetten met de Leder Reinigingsbenzine ontvetten. De kleur dient na het drogen (1-3 uur na de reiniging) te worden aangebracht. Het Leder Fresh gelijkmatig van stiknaad tot stiknaad aanbrengen op de beschadigde gebieden en droog indien mogelijk na met een föhn. Bij een geringe schade volstaat de behandeling van de plek of de kras. Alleen oppervlakken met kleurveranderingen behandelen. Als u een bijzonder hoge dek capaciteit nodig heeft, moet de bewerking in meerdere lagen aangebracht worden, die tussendoor met de föhn te drogen zijn.

 

Test altijd alle producten eerst op een onopvallende plaats om te beoordelen of de kleur goed is en of er veranderingen aan de oppervlakte zichtbaar worden!

 

Beschikbare standaard kleuren volgens onze kleurenkaart

 

 

Leverbare speciale RAL kleuren

 

 

Opmerking voor de kleurkeuze

 

De weergegeven kleuren kunnen afwijken, afhankelijk van de instelling van uw beeldscherm. Dit kan leiden tot kleurverschillen tussen de bestelde producten. Als u zeker wilt weten dat u de juiste keus maakt, kunt u gratis onze kleurenkaart per post aanvragen.
Mocht u de gewenste kleur niet op de kleurenkaart kunnen vinden, hebben we een staal nodig zodat we u de gewenste kleur tegen meerprijs kunnen aanmaken.
Bij banken: Gelieve de bank te kantelen en verwijder enkele nietjes uit het onderdoek. Knip vervolgens met een nagelschaartje een stukje uit het overtollige leer. Een stukje van 1 cm ² voldoende. Sluit vervolgens het onderdoek met nietjes of punaises.

 

Bij auto’s: Knip of snijd een stuk leer of kunstleer onder een stoel of achter plaatbekleding af. Een stukje ter grootte van een duimnagel is al voldoende. U kunt ons ook een hoofdsteun, zonneklep, voering of plaatbekleding toesturen. U krijgt deze uiteraard terug.


Bestel het product volgens staal en stuur het staaltje naar het volgende adres:

 

Letec Nederland - Stalenservice – Burg. van Royenstraat 12 – 9514 BN  Gasselternijveen

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (3)