LEDER FRESH SET

Model: 1006-F001
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie "Glad leder kleurrestauratie- en onderhoud set"

 

·         Verwijdert krassen, schaafplekken en kleurverlies in glad leer en kunstleer

·         Voor het oververven van niet verwijderbare vlekken (bijv. balpenstrepen)

·         Zeer eenvoudig te gebruiken (aanbrengen met spons)

·         Na het drogen, geeft het niet af op uw kleding

 

Productomschrijving

 

De kleurrestauratie- en onderhoud set is ontworpen voor de consument die het leder in de auto- en/of op zijn meubel niet alleen wil reinigen en onderhouden, maar daarnaast ook de kleur wil opfrissen.


In principe moet u altijd eerst grondig reinigen voordat u uw leder gaat verzorgen of de kleur wilt opfrissen. Alleen zo voorkom je dat de aanvuiling in het leer trekt, waardoor het wordt gefixeerd. Juist daarom zijn reiniging en onderhoud altijd twee opeenvolgende bewerkingen. Samengestelde producten ( één crème voor alles) zijn op basis van de huidige kennis niet geschikt voor lederonderhoud.

 

Stelt u zich voor dat u na het werk uw vuile handen zou insmeren met een reinigings- en verzorging crème. Op dit idee zou niemand komen. Met persoonlijke hygiëne is het vanzelfsprekend dat eerst de reiniging (d.w.z. handen wassen) wordt uitgevoerd en daarna de verzorging. Houd het ook zo met de leerzorg!

 

Voor de meeste aanvuilingen voldoet het Reinigingsmiddel mild. Gebruik voor het verlichten van de werkzaamheden de leder reinigingsborstel. Zo bereikt u ook het vuil dat zich diep in de nerven heeft genesteld. De Reiniger krachtig gebruikt u alleen in extreme gevallen (schuurvondst met antieke auto's, etc.) of andere sterke aanvuilingen.

 

Onze leder kleur opfrisser (Leder Fresh) is uitstekend geschikt voor het kleuren van krassen, verkleuringen en schaafplekken op glad leder. U vindt deze schades vaak bij de auto in het instapgebied op de rugleuning of zitting, op het lederen stuurwiel en aan de voorzijde van de zitting en armleuningen van uw zitmeubelen.

 

De leder kleur opfrisser frist de oorspronkelijke kleur van het leer weer op. Het dekt zeer goed en het is slijtvast. De kleur die u nodig hebt, kunt u zoeken middels de kleurenkaart of we mengen graag de juiste kleur met behulp van een kleurstaal voor u.

 

Als laatste stap behandeld u het te onderhouden oppervlak met onze lederonderhoud lotion. Dit product stopt door toevoeging van antioxidanten het verdere verval van het leder en beschermt tegelijkertijd door het UV-filter voor verkleuring/bleken. Bovendien voelt uw kostbare leer weer soepel aan.

 

Inhoud

·         1 x Lederreiniger mild of krachtig in Schuimdispenser 125 ml

·         1 x Lederfresh 150 ml

·         1 x Leder Protector 150 ml

·         1 x Reinigingsspons

·         1 x Spons voor het aanbrengen van Leder Kleuropfrisser

·         1 x Reinigingsdoek

 

Met de bijgeleverde hoeveelheid kunt u het gehele interieur van uw voertuig of uw complete bankstel behandelen. De leder kleur opfrisser gebruikt u alleen op de gebieden waar de kleur is verandert. Voor een betere dekking is het soms noodzakelijk meerdere lagen aan te brengen. Vervolgens reinigt en verzorgt u alle oppervlakken. In enkele gevallen met een zeer sterke verkleuring kan een grotere hoeveelheid kleuropfrisser nodig zijn.

 

Toepassing

 

Probeer eerst op een onopvallende plaats of de kleur goed is, of dat er veranderingen aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Pas daarna alle oppervlakken behandelen!

 

Reiniger mild of krachtig

 

Breng de reinigingsschuim aan op een vochtige spons en behandel dan systematisch het hele pand van stiknaad tot stiknaad. Nooit rechtstreeks op het leder spuiten, zodat het materiaal niet doornat wordt. Verwijder vervolgens met een vochtige katoenen doek vuil en reinigerresten en laat alles rustig drogen (duurt meestal één tot drie uur). Voor zware vervuiling gebruikt u onze leder reinigingsborstel.

Wanneer het leer na het drogen op sommige plaatsen nog vettig aanvoelt, raden we een extra reiniging met onze leer reiniging benzine aan. Het ontvet en behandelt het oppervlak optimaal voor een kleurbehandeling.

 

Leder kleuropfrisser (onze glad leder tinten)

 

De kleur kunt u met een spons gelijkmatig van stiknaad tot stiknaad aanbrengen op de beschadigde gebieden en droog indien mogelijk na met een föhn. Bij een geringe schade volstaat de behandeling van de plek of de kras.. Als u een bijzonder hoge dek capaciteit nodig heeft, voornamelijk bij lichte kleuren, moet de bewerking in meerdere lagen aangebracht worden, die tussendoor met de föhn te drogen zijn.

 

Lederonderhoud lotion

 

Na het drogen, indien mogelijk de volgende dag, brengt u het lederonderhoud lotion met een zachte doek dun aan en laat het zonder na te wrijven drogen. Eenmaal in de zes maanden de lotion herhalen is voldoende. Bij hogere belasting en gespannen vlakken (in de zon of bij de verwarming), adviseren wij om het leer te iedere drie maanden te behandelen. Hier geldt dus weer: eerst eventuele aanvuiling reinigen en dan de lotion gebruiken. 

 

Leverbare standaard verfkleuren op basis van onze kleurenkaart,

 

 

 

 

Leverbare speciale RAL kleuren

 

 

Opmerking voor kleur selectie


De weergegeven kleuren kunnen afwijken, afhankelijk van de instelling van uw beeldscherm. Dit kan leiden tot kleurverschillen tussen de bestelde producten. Als u zeker wilt weten dat u de juiste keus maakt, kunt u gratis onze kleurenkaart per post aanvragen.
Mocht u de gewenste kleur niet op de kleurenkaart kunnen vinden, hebben we een staal nodig zodat we u de gewenste kleur tegen meerprijs kunnen aanmaken.

 

Bij banken:

 

Gelieve de bank te kantelen en verwijder enkele nietjes uit het onderdoek. Knip vervolgens met een schaartje een stukje uit het overtollige leer. Een stukje van 1 cm ² voldoende. Sluit vervolgens het onderdoek met nietjes of punaises..

 

Bij auto’s:

 

Knip een stuk leer of kunstleer onder een stoel of achter plaatbekleding af. Een stukje ter grootte van een duimnagel is al voldoende. U kunt ons ook een hoofdsteun, zonneklep, voering of plaatbekleding toesturen. U krijgt deze uiteraard terug.

 

Bestel het product volgens staal en stuur het staaltje naar het volgende adres:

 

Letec Nederland - Stalenservice – Burg. van Royenstraat 12 – 9514 BN Gasselternijveen

 

 

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (3)