Lederreiniger "mild" 125 ml

Model: 1014
Beschikbaarheid: Op voorraad
Inhoud ML: *

Productinformatie " Lederreiniger mild"

 

• verzorgende maar krachtige reiniger voor alle gladde leersoorten
• praktische schuimdispenserfles
• biologisch afbreekbaar

 

Voor glad leder van auto- of meubelbekleding, tassen, koffers en kleding geschikt. In principe dient leer bij vervuiling grondig te worden gereinigd. Met Reiniger mild bij normale vervuiling of Reiniger krachtig bij extreme vervuiling ( schuurvondsten etc.). Men voorkomt hiermee dat het vuil door de kleuropfrissing en het onderhoud, op het leer wordt gefixeerd. 

 

Onze Leder Reinigingsborstel vergemakkelijkt het werk bij zware vervuiling die diep in de nerven is getrokken. Na het schoonmaken, adviseren wij om het leer te onderhouden. Het onderhoudsmiddel beschermt tegen hernieuwde vervuiling.

 

De Reiniger mild is ook geschikt voor Cool-Leder of SRT-Leder (Sun Reflective Technology).

 

Inhoud

 

Reiniger mild 125 ml - de hoeveelheid is voldoende om een compleet auto-interieur of een geheel bankstel mee te behandelen.

 

Reiniger mild 1 Liter – de hoeveelheid is voldoende om meerdere auto-interieurs of bankstellen mee te behandelen. 

 

Toepassing

 

Test altijd alle producten eerst op een onopvallende plaats!

 

Breng de reinigingsschuim aan op een spons. Niet rechtstreeks op het leder aanbrengen. Met het schuim het leer van stiknaad tot stiknaad reinigen. Indien noodzakelijk werkzaamheden herhalen. Verwijder vervolgens met een vochtige katoenen doek vuil en reinigerresten en laat alles vervolgens drogen.

 

Bij ouder leer trekken vlekken vaak in het leer of vermeend vuil blijkt een verfschade. Dergelijke vlekken kunnen niet altijd, of helemaal niet verwijderd worden d.m.v. reinigers. In dergelijke gevallen dient u de Lederkleuropfrisser voor kleurcorrectie te gebruiken of professioneel advies in te winnen.


 

Ingrediënten volgens "INCI" (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients): AQUA, FATTY ALCOHOL, 2-t-BUTYLCYCLOHEXYLACETATE Ingrediënten volgens "INCI" de geur en conserveringsmiddelen: GERANIOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, LINALOOL. (De informatie volgens INCI helpen mensen met allergieën, die op bepaalde, meestal voor anderen onschadelijke stoffen, allergisch reageren, deze te herkennen).                                                                                                                

 Ingrediënten begrijpelijk beschreven: de Lederreiniger mild is een verzorgend, op de ph waarden van leder afgestemde reiniger.

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (3)