Gladleder onderhoud set (UV-filter)

Model: 1004
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie "Gladleder onderhoud set met Leder onderhoudslotion (UV-filter)"

Geef tijdens de bestelling bij "opmerking" aan of u reiniger Mild of Krachtig wenst.

 

  • reinigt verzorgend alle glad leders
  • geschikt voor meubelen en auto interieurs
  • met Reiniger mild (Standaard – geschikt voor 90 % van de gebruikelijke huishoudelijke vlekken en vuil)
  • of Reiniger krachtig (alleen in geval van extreme vervuiling, bij antieke auto's en verkleuring als gevolg               van spijkerbroeken in lichtgekleurd leer)
  • met UV-filter tegen verkleuren/bleken
  • ook geschikt voor Longlife leder op meubelen

 

Productomschrijving

 

In principe moet men altijd grondig te reinigen voordat onderhoud wordt uitgevoerd. Alleen zo voorkom je dat de aanvuiling in het leer trekt, waardoor het wordt gefixeerd. Juist daarom zijn reiniging en onderhoud altijd twee opeenvolgende bewerkingen. Samengestelde producten ( één crème voor alles) zijn op basis van de huidige kennis niet geschikt voor lederonderhoud.

 

Stelt u zich voor dat u na het werk uw vuile handen zou insmeren met een reinigings- en verzorging crème. Op dit idee zou niemand komen. Met persoonlijke hygiëne is het vanzelfsprekend dat eerst de reiniging (d.w.z. handen wassen) wordt uitgevoerd en daarna de verzorging. Houd het ook zo met de leerzorg!

 

Voor de meeste aanvuilingen voldoet het Reinigingsmiddel mild. Gebruik voor het verlichten van de werkzaamheden de leder reinigingsborstel. Zo bereikt u ook het vuil dat zich diep in de nerven heeft genesteld.

 

De Reiniger krachtig gebruikt u alleen in extreme gevallen (schuurvondst met antieke auto's, etc.) of andere sterke aanvuilingen.

 

Als volgende stap behandeld u de oppervlakte met ons Lederonderhoud lotion. Het Lederonderhoud lotion stopt door toevoeging van antioxidanten het verdere bederf van het leder en beschermt tegelijkertijd door het UV-filter, het oppervlak voor verkleuren. Bovendien voelt uw kostbare leer weer soepel aan.

 

Inhoud

 

  • 1 x Lederreiniger mild of krachtig in Schuimdispenser 125 ml
  • 1 x Lederonderhoud lotion 150 ml
  • 1 x Reinigingsspons
  • 1 x Reinigingsdoek

 

Met de geleverde hoeveelheid kunt u een volledig voertuig interieur of een compleet bankstel behandelen. Reinig alleen de vervuilde plaatsen en behandel vervolgens met het lederonderhoud lotion alle lederen panden.

 

Toepassing

 

Probeer eerst op een onopvallende plek of er veranderingen aan de oppervlakte zichtbaar worden. Pas daarna de lederen panden volledig behandelen!

 

Reiniger mild of krachtig

 

Breng de reinigingsschuim aan op een vochtige spons en behandel dan systematisch het hele pand van stiknaad tot stiknaad. Nooit rechtstreeks op het leder spuiten, zodat het materiaal niet doornat wordt.

Verwijder vervolgens met een vochtige katoenen doek vuil en reinigerresten en laat alles rustig drogen (duurt meestal één tot drie uur). Voor zware vervuiling gebruikt u onze leder reinigingsborstel.

 

Lederonderhoud lotion

 

Na het drogen (bij voorkeur de volgende dag) brengt u ​het lederonderhoud lotion met een zachte doek dun aan en laat het zonder na te wrijven eenvoudig opdrogen. Eens in de zes maanden herhalen is voldoende. Bij hogere belasting en gespannen vlakken (in de zon of bij de verwarming), adviseren wij om het leer elke 3 maanden te beschermen. Hierbij geldt dan weer: Eerst eventuele aanvuilingen verwijderen en daarna verzorgen!

 

Ingrediënten

 

Leder Reiniger mild

 

Ingrediënten volgens "INCI" (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients): AQUA, FATTY ALCOHOL, 2-t-BUTYLCYCLOHEXYLACETATE Ingrediënten volgens "INCI" de geur en conserveringsmiddelen: GERANIOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE , LINALOOL (De informatie naar INCI helpen mensen met allergieën, die op bepaalde, meestal voor anderen onschadelijke stoffen, allergisch reageren, deze te herkennen) Ingrediënten begrijpelijk beschreven: de Lederreiniger mild is een zacht, op de ph waarden van leder afgestemde reiniger.

 

Leder Reiniger krachtig,

 

Ingrediënten volgens "INCI" (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten): AQUA, POTASSIUM tallowate, POTASSIUM cocoaat, ALCOHOL, sucrose, glycerine. Ingrediënten naar "INCI" de geur en conserveringsmiddelen: CITROENZUUR (De informatie naar INCI helpen mensen met allergieën, die op bepaalde, meestal voor anderen onschadelijke stoffen, allergisch reageren, deze te herkennen) Ingrediënten begrijpelijk beschreven: de Lederreiniger krachtig is een naar traditioneel recept op zeepbasis geproduceerde reiniger voor sterk vervuild glad leder.

 

Lederonderhoud lotion

 

Ingrediënten volgens "INCI" (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients): AQUA, WHITE OIL, OCTOCRYLENE, POLYMERIC EMULSIFIER, CERA CARNAUBA, TOCOPHERYLACETATE, PEG-3 SORBITANOLEATE, PEG, SODIUM HYDROXIDE. Ingrediënten naar "INCI" geur en conserveringsmiddelen: 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL (De informatie naar INCI helpen mensen met allergieën, die op bepaalde, meestal voor anderen onschadelijke stoffen, allergisch reageren, deze te herkennen). Ingrediënten begrijpelijk beschreven: Moisturizers (houdt het leer soepel), UV-filter (bescherming tegen verkleuren/bleken), Antioxidanten (beschermt tegen bederf), wrijvingsverminderaar (bescherming tegen schuurplekken)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Oordeel: Slecht
Goed
Voer onderstaande code in:

Bekijk ook... (6)