Over LeTec Nederland

 

Letec Nederland houdt zich bezig met meubelonderhoud en meubelreparatie voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt, waarbij lederen bekleding de boventoon voert. De hoge kwaliteit van onze meubel onderhoudsproducten en de tevredenheid van onze klanten hebben onze hoogste prioriteit. In ons aanbod vindt u hoogwaardige onderhoudssartikelen en een groot aantal specifieke probleem oplossers met betrekking tot leer kleuren, reinigen en repareren.

Om de hoge kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, werken we nauw met het FILK  ( Forschungsinstitut für Leder und Kunststoffbahnen ) en het DGM  ( Deutsche Gütegemeinschaft Möbel ) samen, bv. in de ontwikkeling van onze sealer voor leer en kunstleer tegen het afgeven van spijkerbroeken.

Binnen onze klantenkring vindt u gerenommeerde meubelfabrikanten zoals Candy, Carina, Cotta, Ewald Schillig, FM Munzer, Gruber Polstermöbel, Indomo, Koinor, Machalke en Musterring.

De onderhoudsproducten voor de meubelfabrikanten zijn speciaal ontworpen aan hun specifieke eisen.

Onze andere diensten omvatten telefonisch advies voor eindgebruikers, serviceafdelingen en verkopers uit de meubelbranche. Wij onderhouden nauwe banden, met de klantenservice van fabrikanten en meubelzaken, om ze bij moeilijke vragen over het onderhoud, met raad en daad bij te staan. 


Voor meer informatie kunt u bellen met Jan van Oosten op telefoonnummer +31610569630.